ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Производство мучных кондитерских изделий : учебник для средних профтех. училищ / Л.И. Токарев.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1977.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 288 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.6(075.8) Т-51 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0263469
Book Book National Library of Armenia Depository 664.68 / Т-51 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462600
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Т 51 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050826
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Т 51 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050827
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Т 502 Товароведение продовольственных товаров : учебник для технологических факультетов торговых вузов / 664 Т 51 Применение ферментных препаратов в хлебопекарной промышленности / 664 Т 51 Производство мучных кондитерских изделий : 664 Т 51 Производство мучных кондитерских изделий : учебник для средних профтех. училищ / 664 Т 51 Производство мучных кондитерских изделий : учебник для средних профтех. училищ / 664 Т 528 Применение пряностей, их смесей и эфирных масел в консервной промышленности : 664 Т 529 Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա