ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование внутрифабричного планирования на предприятиях кондитерской промышленности : (обзор) / А.Е. Федоровский; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1975.Նկարագրություն։ 29 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Ф-336 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462351
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 336 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0050768
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ф 336 Итоги работы кондитерской промышленности в новых условиях и мероприятия по дальнейшему совершенствованию хозяйственной реформы / 664 Ф 336 Об опыте кондитерских фабрик Укрглавкондитера по стимулированию повышения производительности труда / 664 Ф 336 Совершенствование хозяйственного расчета и экономического стимулирования на предприятиях кондитерской промышленности : 664 Ф 336 Совершенствование внутрифабричного планирования на предприятиях кондитерской промышленности : 664 Ф 341 Применение электрического поля для очистки сока в сахарном производстве : 664 Ф 342 Получение пищевой глюкозы из крахмалосодержащего сырья методом комбинированного гидролиза / 664 Ф 35 Эффективность использования дикорастущих плодов и ягод в консервной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա