ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Приемка и хранение сахарной свеклы : учебное пособие для подготовки рабочих на производстве / М.З. Хелемский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 97 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Х 36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050539
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Х 36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050540
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.84Я722/Х 36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267384
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / X-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530408
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / X-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530409
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / X-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530410
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Х 36 Механизированные линии и оборудование для определения сахаристости свеклы на приемке : 664 Х 36 Приемка, хранение и переработка свеклы, убираемой механизированным способом : 664 Х 36 Приемка и хранение сахарной свеклы : 664 Х 36 Приемка и хранение сахарной свеклы : 664 Х 463 Химический состав пищевых продуктов : Cправочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности блюд и кулинарных изделий / 664 Х 463 Химический состав пищевых продуктов : Cправочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности блюд и кулинарных изделий / 664 Х 463 Химические и физические характеристики ириса и начинок карамели :

Библиогр.: с. 97

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա