Качество продукции и пути его повышения в пищевой промышленности / Г.М. Храмова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономические знания рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Նկարագրություն։ 37 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Х 895 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050536 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Х 895 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050537 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Х 895 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050538 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Х-895 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1525526 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։