Пути повышения пищевой и лечебной ценности продукции из цитрусовых плодов, вырабатываемой консервными предприятиями Грузинской ССР : обзорная информация / Г.М. Фишман; ГрузНИИНТИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Пищевая промышленность. Вып. 5 Հրատարակման մանրամասներ։ Тбилиси : Изд-во ГрузНИИНТИ, 1981.Նկարագրություն։ 31 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Ф 686 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050443 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Ф 686 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050444 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 27 - 28 (17 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։