ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние поваренной соли на состояние белка клейковины в жидких полуфабрикатах : обзор / К.Н. Чижова; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1971.Նկարագրություն։ 32 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / Ч-596 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498090
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ч 596 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050365
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ч 596 Новое в контроле созревания пшеничного теста / 664 Ч 596 Белок клейковины и его преобразования в процессе хлебопечения / 664 Ч 596 Белок клейковины и его преобразования в процессе хлебопечения / 664 Ч 596 Влияние поваренной соли на состояние белка клейковины в жидких полуфабрикатах : 664 Ч 596 Теплофизические процессы в холодильной технологии пищевых продуктов / 664 Ч 596 Теплофизические процессы в холодильной технологии пищевых продуктов / 664 Ч 596 Автоматическое регулирование и регуляторы в пищевой промышленности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա