ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Повышение эффективности труда в свеклосахарном производстве / И.Г. Яремчук.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1980.Նկարագրություն։ 256 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 633.63 Я-722 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0441503
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Я 722 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050042
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Я 722 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050043
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Я 625 Окислительные изменения липидов в пищевых продуктах при их хранении и переработке : 664 Я 666 Основные тенденции в создании технологических линий консервного производства : 664 Я 722 Повышение эффективности труда в свеклосахарном производстве / 664 Я 722 Повышение эффективности труда в свеклосахарном производстве / 664 Я 836 Консервирование мяса холодом : 664 Я 836 Консервирование мяса холодом : 664 Я 854 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա