ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Хранение плодов в регулируемой газовой среде / Л.В. Метлицкий, Е.Г. Салькова, И.Л. Волкинд и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1972.Նկարագրություն։ 183 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)41 / Х 90 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL141059
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Х-90 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0124383
Book Book National Library of Armenia Depository 634.1 Х-90 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0441944
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Х 90 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050333
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 Х-17 Оборудование предприятий спиртовой и ликеро-водочной промышленности : Учебник для техникумов пищевой пром-сти / 36 Х-46 Химический состав пищевых продуктов : Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов / 36 Х-76 Товароведение продовольственных товаров : 36 Х-90 Хранение плодов в регулируемой газовой среде / 36 Ц-79 Технология приготовления кондитерских изделий в предприятиях общественного питания потребительской кооперации / 36 Ч-15 Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : учебник для бухгалтерских отделений техникумов советской торговли и общественного питания 36 Ч-49 Оборудование макаронной промышленности за рубежом :

Библиогр.: с. 178 - 182

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա