Общая технология пищевых продуктов : учебное пособие для студентов технологических спец. вузов пищевой промышленности / В.Н. Стабников, Н.В. Остапчук.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Вища школа, 1980.Նկարագրություն։ 304 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / С-759 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461410 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 С 761 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049964 |
Библиогр.: с. 300
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։