Край нечерноземный / Сост. В.Ф. Карпов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Социалистическое общество-общество нового типаՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Советский художник, 1981.Նկարագրություն։ 38 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Engineering University Library | Գիտական | 63(47) К-78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0427303 | ||
Book | Engineering University Library | Գիտական | 63(47) К-78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0427304 | ||
Book | Engineering University Library | Գիտական | 63(47) К-78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0427305 | ||
Book | National Library of Armenia | Արվեստի գրականության բաժին | B / 8833 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL0893731 | ||
Book | National Library of Armenia | Արվեստի գրականության բաժին | B / 8834 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL0893732 | ||
Book | National Library of Armenia | Արվեստի գրականության բաժին | B / 8975 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL0893846 |
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||
634 Р-95 Избранные труды / | 634/635:631.563(075.3) Ш-64 Хранение и переработка плодов и овощей : учебник для средних учебных заведений / | 63(47) К-78 Край нечерноземный / | 63(47) К-78 Край нечерноземный / | 63(47) К-78 Край нечерноземный / | 63(47) К-78 Край черноземный / | 63(47) К-78 Край черноземный / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։