Технология приготовления пищи : Учебное пособие / Н.И. Ковалев, П.Д. Гришин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1957.Նկարագրություն։ 308 с. : ил. ; 23 смՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Engineering University Library | Textbook reserve shelf | 641.1 K-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | EU0426193 | ||
Book | Engineering University Library | Textbook reserve shelf | 641.1 K-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | EU0426194 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / К-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1840025 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 К-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0104977 |
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։