Сборник технологических инструкций и технических условий на полуфабрикаты и кулинарные изделия из мяса, птицы, рыбы, картофеля и овощей / М-во торговли союза ССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1958.Նկարագրություն։ 103 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/4580 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0586697 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / C-232 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1843920 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 С 232 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049882 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։