ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Качество патоки и методы его оценки / Е.К. Сидорова, И.П. Дубинская; ЦИНТИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1969.Նկարագրություն։ 42 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / C-347 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530295
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 С 347 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049806
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / C-29 Материалы к микроскопическому изучению ягодного сырья кондитерского производства : С приложением таблиц для определения фруктовых ягодных тест и начинок : (79 микрофотографий и 45 рисунков) / 664.1 / C-322 Новое в масложировой промышленности ФРГ : 664.1 / C-347 Ионообменные смолы в крахмало-паточной промышленности / 664.1 / C-347 Качество патоки и методы его оценки / 664.1 / C-347 Получение глюкозных продуктов методом распыления : 664.1 / H-631 Реологические характеристики жиросодержащих пищевых продуктов : 664.1 / H-766 Информационный сборник : Новые виды безалкогольных напитков и пива /

Библиогр.: с.41

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա