ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологическое проектирование предприятий общественного питания в потребительской кооперации : Учебное пособие / Э.А. Арустамов, А.С. Ванукевич, Т. Худайшукуров.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1982.Նկարագրություն։ 208 с. : ил
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Engineering University Library Textbook reserve shelf 642 A-86 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan EU0426232
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/499695 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0234434
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/500868 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0233204
Book Book National Library of Armenia Depository 642 / А-868 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1821722
Book Book National Library of Armenia Depository 642 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1841640
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Textbook reserve shelf Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.1 K-56 Технология приготовления пищи : Учебное пособие / 641.1 K-56 Технология приготовления пищи : Учебное пособие / 641.3 М-77 Товароведение бакалейных, хлебобулочных и кондитерских товаров и техника торговли ими : Учебное пособие / 642 A-86 Технологическое проектирование предприятий общественного питания в потребительской кооперации : Учебное пособие / 642 П-39 Организация, техника и управление предприятиями общественного питания : 642 С-78 Статистика общественного питания : 642 С-78 Статистика общественного питания :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա