ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Организация, техника и управление предприятиями общественного питания : Учебное пособие / И.В. Площай, Г.Г. Хлебникова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1980.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 256 с. : илԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Engineering University Library Textbook reserve shelf 642 П-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan EU0427005
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Textbook reserve shelf Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.1 K-56 Технология приготовления пищи : Учебное пособие / 641.3 М-77 Товароведение бакалейных, хлебобулочных и кондитерских товаров и техника торговли ими : Учебное пособие / 642 A-86 Технологическое проектирование предприятий общественного питания в потребительской кооперации : Учебное пособие / 642 П-39 Организация, техника и управление предприятиями общественного питания : 642 С-78 Статистика общественного питания : 642 С-78 Статистика общественного питания : 642 С-78 Статистика общественного питания :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա