ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Производство пищевых переэтерифицированных жиров для маргариновой продукции : (обзор) / А.Г. Сергеев, Н.Л. Меламуд, Р.Л. Перкель; М-во пищевой промышленности, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1975.Նկարագրություն։ 52 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 С 322 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049611
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 С 32 Современные карамелеформующие машины / 664 С 32 Техническая база продовольственной программы : 664 С 32 Техническая база продовольственной программы : 664 С 322 Производство пищевых переэтерифицированных жиров для маргариновой продукции : 664 С 322 Создание новой техники и задачи по улучшению условий труда в пищевой промышленности : 664 С 322 Создание новой техники и задачи по улучшению условий труда в пищевой промышленности : 664 С 323 Круглогодовой ремонт оборудования на хлебоприемных предприятиях :

Библиогр.: с. 50

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա