ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы показатели работы промышленности продовольственных товаров СССР.

Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для служебного пользованияՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1957.Նկարագրություն։ 532 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О-752 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049702
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О-752 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049703
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 О-752 Основные направления автоматизации технологического оборудования кондитерской промышленности : 664 О-752 Основные направления развития консервной, овощесушильной и пищеконцентратной промышленности на десятую пятилетку : 664 О-752 Основы показатели работы промышленности продовольственных товаров СССР. 664 О-752 Основы показатели работы промышленности продовольственных товаров СССР. 664 О-753 Основы технологии пищевых производств : учебник / 664 О-753 Основы технологии пищевых производств : учебник / 664 О-753 Основы технологии пищевых производств : учебник /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա