ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Товароведение бакалейных, хлебобулочных и кондитерских товаров и техника торговли ими : Учебное пособие / Р.И. Монтицкий, А.Ф. Кренев.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1959.Նկարագրություն։ 340 с. : илԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Engineering University Library Textbook reserve shelf 641.3 М-77 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan EU0425096
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / М-777 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124077
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / М-777 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124078
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / М-741 Прогнозирование в пищевой промышленности : 664 / М-777 Упаковочные материалы для расфасовки продовольственных товаров / 664 / М-777 Товароведение бакалейных, хлебобулочных и кондитерских товаров и техника торговли ими : Учебное пособие / 664 / М-777 Товароведение бакалейных, хлебобулочных и кондитерских товаров и техника торговли ими : Учебное пособие / 664 / М-777 Товароведение бакалейных и кондитерских товаров : [Учебник для школ торгօвого ученичества] / 664 / М-792 Новейшие автоматические контрольно-измерительные приборы / 664 / М-792 Новые методы и аппаратура автоматического контроля и регулирования производственных процессов в пищевой промышленности : Лекция по новой техники /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա