«Պտուղ-բանջարեղեն և համային ապրանքների ապրանքագիտության հիմունքները» առարկայի լաբորատոր և գործնական աշխատանքների մեթոդական ցուցումներ : (0816 մասնագիտության համար) / Ս.Ի. Սահրադյան; Խմբագիր՝ Հ.Ս. Ալվրցյան; ՀՀ Կրթության և գիտության նախարարություն; Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, Ապրանքագիտության ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 2010.Նկարագրություն։ 52 էջ : աղյուսակ ; 21 սմISBN:- 978-9939-53-732-0
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | II / 69900գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1842918 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 56606 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1714555 | ||
Book | National Library of Armenia | General | II / 7589ահ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0814294 |
Մատենագիտություն՝ էջ 48 հայերեն և ռուսերեն:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։