ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы технологии пищевых производств : учебник / В.В. Артамонова и др; под ред. Е.С. Дрбоглава

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 384 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/407709 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0421854
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/408493 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0422984
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36я723 / О 75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL115483
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.81я723 / О 75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267335
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 O-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով IL0344091
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461294
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049562
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049561
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049186
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 36 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 36 O-74 Сырье и материалы рыбокулинарного производства : Учеб. пособие для сред. проф.-техн. уч-щ / 36 O-75 Основы технологии пищевых производств : учебник / 36 O-89 Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] / 36 O-89 Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] / 36 O-89 Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա