ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Рациональный ледник, погреба, лабазы и ямы для хранения овощей и плодов / А.А. Смирновский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Мысль, 1925.Հրատարակություն։ 2-е издՆկարագրություն։ 72 с. ; 17 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library Հնատիպ գրականության հավաքածու 664.8 С-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0194495
Book Book ANAU Scientific Library Հնատիպ գրականության հավաքածու 664.8 С-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0312588
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8 С-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0364380
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 З-88 Руководство по устройству и оборудованию картофельно-крахмальных заводов / 664.6 О-57 Хлебъ, его приготовленiе и свойства : Популярный очеркъ / 664.8 Л-49 Руководство по заготовке сушенныхъ овощей для продовольствiя войскъ / 664.8 С-50 Рациональный ледник, погреба, лабазы и ямы для хранения овощей и плодов / 664.8 С-50 Рациональный ледник, погреба, лабазы и ямы для хранения овощей и плодов / 664.8 С-95 Практическое руководство по переработке плодовъ и овощей / 664.8 С-95 Приготовление консервов из плодов, ягод и овощей и производство плодовых винъ фабричнымъ и домашнимъ способами : (Сушка плодов и овощей, заготовка в сахаре: варенья, желе, пастилы, цукаты, мармелады и пр.; заготовка в уксусе, горчице и проч.) /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա