ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новая технология производства пралиновых конфет / Р.Г. Зобова, М.А. Талейсник, Л.П. Игнатьева, В.И. Демидов.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Качество, ассортиментՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 72 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.9 Н-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210221
Book Book National Library of Armenia Depository 663.9 / Н-725 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462065
Book Book National Library of Armenia Depository 663.9 / Н-725 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462064
Book Book National Library of Armenia Depository 663.9 / Н-725 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462066
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 725 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049233
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 725 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049232
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Н 644 Использование регрессионного анализа в обосновании эффективности плодоовощеконсервного производства : 664 Н 723 Организация научных исследований в пищевой промышленности США : 664 Н 725 Новая технология производства пралиновых конфет / 664 Н 725 Новая технология производства пралиновых конфет / 664 Н 725 Новая система планирования и экономического стимулирования на заготовительных и зерноперерабатывающих предприятиях Чехословацкой Социалистической Республики / 664 Н 725 Новая технология приготовления теста на жидких полуфабрикатах : 664 Н 731 Производство полуфабрикатов, кулинарных изделий из рыб и морепродуктов /

Библиогр.: с. 69 - 70 (31 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա