ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пересмотр технологической инструкции по замораживанию плодов и овощей и установлению норм естественной убыли при хранении замороженных плодов и овощей на холодильниках консервных заводов : копия отчета о НИР / М-во пищевой пром-сти СССР, МолдНИИ пищевой пром-сти, ВНТИЦ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Кишинев : Изд-во ВНТИЦ, 1974.Նկարագրություն։ 37 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 272 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049249
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 П 27 Перевод на новые условия хозяйствования производственных объединений (предприятий) Министерства хлебопродуктов в СССР : 664 П 271 Переработка мелассы на спирт и другие продукты по безотходной технологии / 664 П 271 Переработка мелассы на спирт и другие продукты по безотходной технологии / 664 П 272 Пересмотр технологической инструкции по замораживанию плодов и овощей и установлению норм естественной убыли при хранении замороженных плодов и овощей на холодильниках консервных заводов : 664 П 275 Совершенствование производства мелкоштучных булочных и мучных кондитерских изделий : 664 П 278 Перспективные направления в создании и внедрении новой техники и технологии для производства консервов детского питания : 664 П 278 Перспективы развития и экономическая эффективность асептического метода консервирования :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա