ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Рациональное использование субпродуктов и крови в консервном производстве : обзорная информация / Е.Ф. Орешкин, Т.А. Хритинина; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИ, 1980.Նկարագրություն։ 27 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 655 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049094
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 655 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049475
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 О 641 Организация производства и заготовок крупяных культур : 664 О 651 Сорбиновая кислота - консервант пищевых продуктов / 664 О 655 Рациональное использование субпродуктов и крови в консервном производстве : 664 О 655 Рациональное использование субпродуктов и крови в консервном производстве : 664 О 664 Производство сушеного свекловичного жома / 664 О 664 Производство сушеного свекловичного жома / 664 О 664 Экономико-математические расчеты размеров сырьевых зон консервных заводов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա