ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Организация производства и заготовок крупяных культур : обзорная информация / М-во хлебопродуктов СССР, ЦНИИТЭИ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономика и организация закупок зерна и маслосемянՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИ, 1987.Նկարագրություն։ 49 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049095
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 О 641 Организация планово-экономической работы на предприятиях по хранению и переработке зерна / 664 О 641 Организация сырьевой базы и эффективность сахарного производства / 664 О 641 Организация сырьевой базы и эффективность сахарного производства / 664 О 641 Организация производства и заготовок крупяных культур : 664 О 651 Сорбиновая кислота - консервант пищевых продуктов / 664 О 655 Рациональное использование субпродуктов и крови в консервном производстве : 664 О 655 Рациональное использование субпродуктов и крови в консервном производстве :

Библиогр.: с. 47 - 48

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա