ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Производство сушеного свекловичного жома / В.Д. Орлов, А.Ф. Заборсин, С.Л. Яровой.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и Пищевая промышленность, 1981.Նկարագրություն։ 176 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 664 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049081
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 664 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049080
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 О 651 Сорбиновая кислота - консервант пищевых продуктов / 664 О 655 Рациональное использование субпродуктов и крови в консервном производстве : 664 О 655 Рациональное использование субпродуктов и крови в консервном производстве : 664 О 664 Производство сушеного свекловичного жома / 664 О 664 Производство сушеного свекловичного жома / 664 О 664 Экономико-математические расчеты размеров сырьевых зон консервных заводов / 664 О 664 Проектирование строительства и работа консервных цехов при сахарных заводах :

Библиогр.: с. 168 - 173

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա