ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы экономики, организации и планирования производства на предприятиях пищевой промышленности / Е.В. Васильева, С.В. Донскова, Н.В. Рунова, А.Н. Шамин.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономические знания - рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 144 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)304.25 / О 75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL135940
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)304.25 / О- 75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL353677
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461295
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049078
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049077
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / О-74 Эффективность производственных фондов в пищевой промышленности / 663 / О-749 Производительность труда в пищевой промышленности / 663 / О-753 Основы технологии пищевых производств : учебник / 663 / О-753 Основы экономики, организации и планирования производства на предприятиях пищевой промышленности / 663 / О-753 Основы управления производством в пищевой промышленности / 663 / О-753 Основы стандартизации и управления качеством продукции : [Учеб. пособие для техникумов пищ. пром-сти] / 663 / О-753 Основы расчета и конструирования машин и автоматов пищевых производств :

Библиогр.: с. 142

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա