ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы экономики, организации и планирования производства на предприятиях пищевой промышленности / Е.В. Васильева, С.В. Донскова, Н.В. Рунова, А.Н. Шамин.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономические знания - рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 144 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)304.25 / О 75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL135940
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)304.25 / О- 75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL353677
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / О-753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461295
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049078
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О 753 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049077
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 О 752 Основные факторы роста производительности труда в пищевой промышленности США : 664 О -752 Основные направления снижения материалоемкости продукции в пищевой промышленности в 1976-1990 гг. : 664 О 753 Основы экономики, организации и планирования производства на предприятиях пищевой промышленности / 664 О 753 Основы экономики, организации и планирования производства на предприятиях пищевой промышленности / 664 О 754 Особенности хранения проса / 664 О 76 Электрооборудование пищевых предприятий : Учеб. пособие для вузов / 664 О 76 Электрооборудование пищевых предприятий : Учеб. пособие для вузов /

Библиогр.: с. 142

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա