Применение молочной сыворотки при производстве ржаного хлеба : (обзор) / Л.Н. Казанская и др.; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1972.Նկարագրություն։ 28 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.6 / П-764 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462497 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 П 764 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049052 |
Библиогр.: с. 27
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։