Предупреждение пищевых отравлений / З.А. Игнатович.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Научно-популярная медицинская литератураՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Медицина, 1965.Հրատարակություն։ 2-е изд., испр. и допՆկարագրություն։ 36 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 631.2 И-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0282861 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 631.2 И-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0282862 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 613.2 И-265 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0731571 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 И-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0051919 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2-099 И-265 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0104743 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2-099 И-265 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0067487 |
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
613.2-07 Б-918 Методы исследования пищевых продуктов / | 613.2-07 Б-918 Методы исследования пищевых продуктов / | 613.2-099 И-265 Предупреждение пищевых отравлений / | 613.2-099 И-265 Предупреждение пищевых отравлений / | 613.2-099 К-172 Пищевая анаэробная токсикоинфекция / | 613.2-099 М-33 Патогенез ботулизма / | 613.2-099 О-66 Съедобные и ядовитые грибы / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։