ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оптимальные сроки копки свеклы и длительность свеклосахарного производства / С.И. Подгаец, Н.Н. Доценко, Л.Г. Артеменко; ЦИНТИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦИНТИпищепром, 1967.Նկարագրություն։ 32 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / П-441 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462398
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 441 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048886
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 441 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048887
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 П 438 Погрузочно-разгрузочные и транспортные операции на линиях разлива пищевых продуктов / 664 П 439 Внедрение прогрессивных методов организации, стимулирования труда и управления качеством продукции : 664 П 439 Внедрение передового опыта и организация соцсоревнования на предприятиях отрасли : 664 П 441 Оптимальные сроки копки свеклы и длительность свеклосахарного производства / 664 П 441 Оптимальные сроки копки свеклы и длительность свеклосахарного производства / 664 П 441 Уровень развития сахарной промышленности в СССР и за рубежом : 664 П 441 Подготовка ржи к помолу с отделением оболочек при новом способе производства муки :

Библиогр.: с. 32

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա