ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Состав пищевых продуктов и их калорийность : (расчетные таблицы) / Я. Г. Полячек .

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Учпедгиз, 1959.Հրատարակություն։ 2-е издՆկարագրություն։ 184 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664 П-549 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392109
Book Book Fundamental Scientific Library General РII/15220 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0598878
Book Book National Library of Armenia Depository 612.3 П-549 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0850622
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 549 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048962
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 549 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048961
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 П-54 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0067760
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 П-54 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0104976
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 П 542 Совершенствование нормативной базы АСУ в хлебопекарной промышленности : 664 П 542 Нормирование запасов сырья на хлебопекарных предприятиях в условиях АСУ : 664 П 542 Состояние нормирования материальных, трудовых и финансовых ресурсов в хлебопекарной промышленности : 664 П 549 Состав пищевых продуктов и их калорийность : (расчетные таблицы) / 664 П 549 Состав пищевых продуктов и их калорийность : (расчетные таблицы) / 664 П 549 Производство и использование белкового ферментированного продукта в консервной промышленности : 664 П 563 Учебник мастера мукомольно-крупяного производства :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա