Основы сублимационной сушки пищевых продуктов / В.Г. Поповский.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Теоретические знания рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1967.Նկարագրություն։ 104 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664 П-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0392121 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664 П-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0392120 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / П-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526157 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / П-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526158 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 П 583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0048979 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 П 583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0048978 |
Библиогр.: с. 101 - 102
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։