ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы сублимационной сушки пищевых продуктов / В.Г. Поповский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Теоретические знания рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1967.Նկարագրություն։ 104 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664 П-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392121
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664 П-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392120
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / П-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526157
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / П-583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526158
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048979
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 583 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048978

Библиогр.: с. 101 - 102

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա