ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методические рекомендации по увеличению производства и повышению качества хмеля / Украинское республиканское аграрно-промышленное об-ние "Укрхмель", НИПТИХ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Житомир : Изд-во НИПТИХ, 1979.Նկարագրություն։ 50 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 63 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048286
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
63 М 545 Методы биологической оценки белков зерна при селекции на качество / 63 М 545 Методические указания по химическому консервированию влажного кормового зерна : 63 М 545 Методические указания по химическому консервированию влажного кормового зерна : 63 М 545 Методические рекомендации по увеличению производства и повышению качества хмеля / 63 М 545 Методические указания по разработке системы машин для комплексной механизации растениеводства на 1986...1995 гг. / 63 М 545 Методические указания по разработке системы машин для комплексной механизации растениеводства на 1986...1995 гг. / 63 М 545 Методические указания по разработке системы машин для комплексной механизации растениеводства на 1986...1995 гг. /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա