Foundations of food preparation / Gladys D. Peckham.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ London : The Macmillan Co. : Collier-Macmillan Ltd., 1970.Հրատարակություն։ 2nd edՆկարագրություն։ x, 497 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 613.2 P-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0095737 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։