Food theory and applications / Edt. by Pauline C. Paul, Helen H. Palmer.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ New York : John Wiley & Sons, Inc., 1972.Նկարագրություն։ xiv, 797 pISBN:- 0-471-67250-5
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 613.25 P-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0095739 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||
613.22 N-96 Nutrition problem classification for children and youth / | 613.24 D-26 Let's eat right to keep fit / | 613.24 D-26 Baby and child care / | 613.25 P-24 Food theory and applications / | 613.26 A-38 All about vegetables / | 613.26 A-38 All about tomatoes / | 613.4 W-14 The 6 - week make yourself over plan / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։