Основные принципы организации санитарной экспертизы пищевых продуктов и предприятий пищевой промышленности и общественного питания : Методическое пособие для врачей - курсантов / А.П. Мухин ; Ленинградский государственный институт усовершенствования врачей им. С.М. Кирова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : [Б. и.], 1960.Նկարագրություն։ 52 с. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 614.31 М-925 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0752259 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 614.31 М-92 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0050745 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. в конце разд.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։