Risk charachterization of microbiological hazards in food : Guidelines / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Microbiological Risk Assessment Series. no. 17 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2009.Նկարագրություն։ xiii, 119 p. : ill. ; 23 cmISBN:- 978-92-4-154789-5
- 978-92-5-106412-2
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 576.8 R-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan 20090721 | MS0043991 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliographical references
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։