Технология кондитерского производства : учеб. пособ. / Под ред. А.Л. Соколовского.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1959.Հրատարակություն։ Изд. 2-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 710 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.14(075.8) Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0227757 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050938 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0051871 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։