ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Сырье и материалы рыбокулинарного производства : Учеб. пособие для сред. проф.-техн. уч-щ / Н. И. Осипова.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Професионально-техническое образованиеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высш. шк., 1986.Նկարագրություն։ 111 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 O-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0104591
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / O-741 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1544227
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Գրքային հավաքածու 36 / О74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ SHL179157
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Գրքային հավաքածու 36 / О74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ SHL152492
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / О-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan SL0048523
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / О-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0051648
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.95 / M-545 Методические рекомендации по научной организации труда в рыбной промышленности / 664.95 / M-801 Экономика, организация и планирование производства в рыбной промышленности : Учебник / 664.95 / M-801 Экономика, организация и планирование производства в рыбной промышленности : 664.95 / O-741 Сырье и материалы рыбокулинарного производства : Учеб. пособие для сред. проф.-техн. уч-щ / 664.95 / P-139 Практическое руководство по микробиологии производства рыбных консервов и пресервов / 664.95 / P-148 Заготовка, хранение и перевозка живой рыбы / 664.95 / P-148 Наиболее рациональная схема посола хамсы /

Библиогр.: с. 109

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա