Зерно и продукты его переработки : Руководство для студентов втузов, вузов, техникумов и практических работников хлебного дела / М.П. Варакин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Л. ; М. : Снабтехиздат, 1932.Հրատարակություն։ 3-е изд., перерабՆկարագրություն։ 396 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6 В-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0314084 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17597 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0511484 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 631.53 З-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0256262 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։