Зерно и продукты его переработки / М.П. Варакин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Руководство для студентов втузов вузов техникумов и практ. работников хлебного делаՀրատարակման մանրամասներ։ Л. ; М. : Госторгиздат, 1931.Հրատարակություն։ 2-е изд. доп. и исправлՆկարագրություն։ 350 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6 B-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0343031 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 631.53 B-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0257477 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։