ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Некоторые аспекты переработки отходов в виноделии, спиртовой и дрожжевой областях пищевой промышленности : обзорная информация:(обзор состояния и тенденций развития) / З.П. Фалунина, А.Е. Ульянова, под ред. Н.П. Шепелева; Гос. комитет по изобретениям и открытиям при ГКНТ СССР, ВНИИПИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Важнейшие изобретения года | Человек и окружающая средаՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ВНИИПИ, 1984.Նկարագրություն։ 35 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 Ф 192 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047419
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 Т 384 Технология спирта и спиртопродуктов : 663 Т 384 Технология спирта и спиртопродуктов : 663 Т 985 Герметические резервуары и защитные покрытия в виноделии : 663 Ф 192 Некоторые аспекты переработки отходов в виноделии, спиртовой и дрожжевой областях пищевой промышленности : 663 Ф 438 Технология спиртового и ликеро-водочного производства : Учебное пособие для техникумов / 663 Ф 438 Технология бродильных производств : 663 Х 17 Технология спирта : Для кадров массовых прфессий; Учебник /

Библиогр.: с. 32

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա