ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методические рекомендации по составлению комплексных планов научной организации труда, управления производством и социального развития коллективов предприятий пищевой промышленности / М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром, ВНМЦ по организации труда и управления производством Госкомтруда СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВНМЦ, 1977.Նկարագրություն։ 92 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / М-545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525410
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047797
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047798
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 М 545 Методические рекомендации по использованию емкостных влагомеров в сельском хозяйстве / 664 М 545 Методические рекомендации по использованию емкостных влагомеров в сельском хозяйстве / 664 М 545 Методические рекомендации по составлению комплексных планов научной организации труда, управления производством и социального развития коллективов предприятий пищевой промышленности / 664 М 545 Методические рекомендации по составлению комплексных планов научной организации труда, управления производством и социального развития коллективов предприятий пищевой промышленности / 664 М 545 Методические рекомендации по разработке и внедрению планов научной организации труда на предприятиях хлебопекарной промышленности / 664 М 545 Методика определения учета и планирования трудоемкости продукции предприятий соляной промышленности / 664 М 545 Методика нормирования труда в консервной промышленности /

Библиогр.: с. 89

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա