ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микробиологический контроль производства сухого картофельного пюре и замороженных картофелепродуктов : (обзор) / И.Я. Овруцкая, А.Я. Погодаева, Н.П. Нефедова, М.М. Седова; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1974.Նկարագրություն։ 21 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 597 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047789
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 М 59 Производство плодово-ягодных соков с применением ферментных препаратов / 664 М 597 Микробиология и микробиологический контроль производства сухих картофельных о овощных продуктов / 664 М 597 Микробиология и микробиологический контроль производства сухих картофельных и овощных продуктов / 664 М 597 Микробиологический контроль производства сухого картофельного пюре и замороженных картофелепродуктов : 664 М 599 Производство быстрозамороженных пищевых продуктов : 664 М 599 Прогрессивная технология хранения и переработки овощей : 664 М 599 Прогрессивная технология хранения и переработки овощей :

Библиогр.: с. 20

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա