ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология и оборудование макаронного производства : учебник для профтех. училищ / Г.М. Медведев.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984.Նկարագրություն։ 280 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.39 / М 42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL115531
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / М-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526478
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047813
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047814
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Գրքային հավաքածու 36 / М42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ SHL159580
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Գրքային հավաքածու 36 / М42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ SHL147676
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 М 42 Технология и технохимконтроль макаронного производства : 664 М 42 Методика расчета изменения себестоимости продукции по факторам в крахмалопаточной промышленности : 664 М 42 Технология и оборудование макаронного производства : учебник для профтех. училищ / 664 М 42 Технология и оборудование макаронного производства : учебник для профтех. училищ / 664 М 422 Методы и приборы для автоматического контроля концентрации жидких продуктов кондитерской промышленности / 664 М 473 Применение ионитов в сахарорафинадном производстве / 664 М 474 Планирование перевозок хлебных грузов и комбикормов :

Библиогр. : с. 276

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա