ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы исследования материалов в сахарном производстве : справочное пособие / Т.П. Хвалковский, И.Б. Рабинович, А.И. Шапиро.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1975.Նկարագրություն։ 252 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/350203 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0296885
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / M-545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530236
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / M-545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530237
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047748
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047749
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047750
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / M-382 Машины и автоматы для завертки кондитерских изделий / 664.1 / M-473 Применение ионитов в сахарорафинадном производстве / 664.1 / M-482 Рациональное использование холода на кондитерских фабриках : 664.1 / M-545 Методы исследования материалов в сахарном производстве : 664.1 / M-545 Методы исследования материалов в сахарном производстве : 664.1 / M-545 Методика технического нормирования труда в сахарной промышленности / 664.1 / M-545 Методика определения уровня механизации производства на предприятиях кондитерской промышленности /

Библиогр. : с. 243

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա