ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Сборник задач по курсу "Техническое нормирование в пищевой промышленности" : учебное пособие для техникумов пищевой промышленности / В.М. Набатников.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 121 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/408131 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0422676
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/412248 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0426290
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36я723 / Н 13 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267314
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / H-13 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458499
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 133 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047697
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 133 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047698
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36я2 / Э 45 Электрофизические, оптические и акустические характеристики пищевых продуктов : Справочник / 36я722 / Ж-41 Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : 36я722 / Ж-41 Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : 36я723 / Н 13 Сборник задач по курсу "Техническое нормирование в пищевой промышленности" : 36я723 /Б 82 Технохимический контроль в предприятиях общественного питания : учеб. пособ. для техникумов / 36я73 / -75 Технология микробных белковых препаратов, аминокислот и жиров : Учебник для студентов вузов, обучающихся по специальности "Технология микробиологических производств" / 36.ց75 Ժ 88 Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա