ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пути повышения качества риса и снижения потерь в процессе его послеуборочной обработки : аналитический обзор / О.Н. Налеев; Госплан Казахской ССР, КазНИИНТИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Алма-Ата : КазНИИНТИ, 1984.Նկարագրություն։ 67 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 232 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047686
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 232 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047687
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Н 203 Прессование свекловичного жома : 664 Н 232 Повышение технологической эффективности сушки зерна и крупяных культур : 664 Н 232 Повышение технологической эффективности сушки зерна и крупяных культур : 664 Н 232 Пути повышения качества риса и снижения потерь в процессе его послеуборочной обработки : 664 Н 232 Пути повышения качества риса и снижения потерь в процессе его послеуборочной обработки : 664 Н 241 Производство быстрозамороженных плодоовощных продуктов за рубежом : 664 Н 241 Консервирование плодов и овощей в колхозах и совхозах /

Библиогр.: с. 63 - 66

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա