Микробиология и микробиологический контроль производства сухих картофельных о овощных продуктов / И.Я. Овруцкая, А.Я. Погодаева, В.Е. Новицкая, В.С. Скрипниченко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 88 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 /M-597 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530886 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 597 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047673 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 86 - 87
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։